binnen

RUSTIGE ATMOSFEER

een combinatie van gezelligheid en comfort

THE PERFECT GETAWAY

Een perfecte plaats om zowel in de winter als in de zomer even te herbronnen.

VOORZIENINGEN

Het chalet heeft alle voorzieningen om in alle rust en comfort van het samenzijn te genieten.

Voldoende parking

Voor de deur is plaats voor minimum 4 wagens. Het doodlopend wegje is goed berijdbaar. Bij sneeuw kan veiligheidshalve beter bovenaan aan het begin van de weg geparkeerd worden.

Ingerichte keuken

De keuken is uitgerust met een vaatwasser, oven, micro-golf, keramische kookplaat, fruitpers, grote gootsteen, koffiezet, warmwaterkoker, grote koelkast, mixer en broodrooster. In de bijkeuken staat een 2de koelkast met vriesvakje, een grote micro-golf en extra opbergrekken.

Proximus-TV en Wi-Fi

Vlaamse en Nederlandse zenders, naast uiteraard vele internationale kanalen. Dankzij terugkijk-tv heb je altijd genoeg keuze. Er is een goede wi-fi verbinding.

Voor jong en oud

Bedlinnen, badhanddoeken; kamerjas en vaatdoeken dien je zelf mee te nemen. Er is een baby-bad, verzorgingstafel, kinderstoel, potje en kinderbed aanwezig.

2 badkamers, 3 douches & 3 toiletten

Op het gelijkvloers bevindt zicht een badkamer met 2 douchecellen. Beneden vind je een ruime badkamer met regendouche. Op alle 3 verdiepingen is er een toilet. De 2 kamers op het verdiep hebben een eigen lavabo.

Gezellige kamers

De 5 kamers zijn uitgerust met goede matrassen en hebben allen een mooi uitzicht. Er zijn 4 dubbele bedden en 1 kamer bestaat uit 2 stapelbedden. In totaal zijn er 10 gasten welkom! Voor minder mobiele personen is de kamer op het gelijkvloers het best geschikt. Een baby-bedje is beschikbaar en kan uiteraard bijgezet worden.

Pantoffels

Breng zeker pantoffels mee! Gezelliger om mee rond te lopen en het zorgt ervoor dat het chalet proper blijft. Aan de inkom zijn er voldoende schoenenrekken, kapstokken en zitbankjes om comfortabel van schoeisel te wisselen.

Elektronische toegang

Dankzij je persoonlijke toegangscode kan je op elk moment toekomen. Sleutels verdelen of kwijtspelen is dus niet aan de orde. Open de deur met de code en sluit met een simpele druk op de knop.

Bekijk de beschikbaarheid en tarieven
Betoverend naturel stylish!
Geert en Sabine
Een pareltje...
Piet en Tanja

Huisregels

Het vakantiehuis is gelegen midden in natuurgebied. Gelieve er van te genieten en ook andere mensen de kans hiertoe te geven. Stilte is er een belangrijk onderdeel van. Na 22u is muziek buiten niet meer toegelaten. Het chalet is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits goede afspraken. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden. Huisdieren zijn niet toegelaten. Bij vertrek proper achterlaten. Is er iets beschadigd laat het ons weten zodat we kunnen aanvullen.

NEEM CONTACT OP

We beantwoorden alle vragen met plezier!

Telefonisch

Bel gerust even op! 0032/496.288.547 (Katrien)

Stuur een mailtje

We beantwoorden alle mails ten laatste binnen de 48u. Heb je geen antwoord ontvangen, check dan zeker je junk-mail. info@knockersburcht.be of gebruik het formulier.